Samarbetspartners

Human Touch

Human Touch massörer är alla diplomerade massageterapeuter och certifierade massörer av Branschrådet Svensk Massage. Human Touch erbjuder Järnhälsans företagskunder massage ute på arbetsplatsen. De tillhandahåller bänk, olja och handdukar och företaget tillhandahåller rum för massagebehandlingen. Alla anställda är även välkomna till deras fina lokaler ett stenkast ifrån Järnhälsan.
Läs mer om Human Touch

Ortomed

Ortomed Göteborg har lång erfarenhet från primärvård, idrottsskademottagning och företagshälsovård.På Ortomed Göteborg arbetar legitimerade sjukgymnaster (fysioterapeuter) med specialisering på ortopediska skador och sjukdomar. Mottagningen erbjuder snabb kontakt och mottagningstider både på kvälls- och dagtid.
Läs mer om Ortomed

Medhelp

Sjuk- och friskanmälan
MedHelp har idag företag med alltifrån 15 anställda upp till organisationer med ca 45 000 anställda som är knutna till sin tjänst, Sjuk- och friskanmälan. Syftet är att hjälpa företag och organisationer att minska sjukfrånvaron samtidigt som organisationen får de underlag man behöver för att aktivt arbeta för ett friskare företag.

Rehabkollen
På papperet är det en tydlig kedja av händelser som sker över tid. Men i verkligheten är det många beslut som ska fattas och tidsramar som inte får överskridas. Med Rehabkollen får du överblick över hela rehabkedjan. Allt i en webbportal, där du även kan administrera sjukanmälningar och vård av sjukt barn.

Nyheter

Till nyhetsarkivet »

Växel 031-743 77 50

Vårdcentralen öppettider

Måndag till Torsdag
kl: 07.45-17.00 Fredagar 07.45-16.00
Lördag och söndag stängt.

Vaccinationsmottagningen öppettider

Måndag till fredag
Kl: 8.00-11.00, 13.00-15.00
Lördag och söndag stängt.

Vaccinationsmottagningen har stängt Måndag 14/8, Torsdag 17/8 och Fredag 18/8.
Den 16/8 öppnar mottagningen klockan 10.00.


Hepatit A och vattkoppsvaccin för vuxna och barn är tyvärr slut och restnoterat hos vår leverantör. Vi vet ej med säkerhet när vi får det åter i lager.

Mvh Personalen 2017-03-23

Provtagning samt besök till sköterska öppettider

Måndag till fredag
Kl: 8.00-11.00
Lördag och söndag stängt.

Länkar

För egenvårdstips  - www.1177.se
Antibiotika eller inte - www.antibiotikaellerinte.se